Nová registrace Zapomenuté heslo

Štěpánské menu s dvojí pečení

24. 7. 2019
Štěpánské menu s dvojí pečení

Menu obsahuje typicky české ingredience jako ,obyčejnou‘ cibuli, česnek, hovězí a vepřové maso, brambory nebo brusinky. Ovšem použili jsme je v trochu jiných souvislostech, než je u nás běžné. Cibulová polévka je ve francouzském stylu a hovězí a vepřové jsme dali péct do jednoho pekáčku. Celé menu korunuje omeleta s natrpklými brusinkami – jednoduchý, ale božský dezert, inspirovaný slovinským receptem.

Recepty

Sdílet kolekci receptů

česká kuchyně rodinný oběd

Podobné kolekce receptů

Komentáře

  profile image
marie17
22.08.2014 20:40

Toto bylo menu, které jsem komplet udělala na oslavu manželových 60.narozenin pro naši megarodinu = 14 dospěláků a 6 vnoučat. Přímo božské,