
> 120 min
4,3
Dušená roštěná

< 60 min
4,4
Španělský ptáček podle Marka Všetečky

< 30 min
4,6
Steak z roštěnky a lišková omáčka

< 20 min
4,3
Steak z vysokého roštěnce

< 60 min
4,4
Hovězí nudličky v pikantní horčičné marinádě

> 120 min
4,3
Pomalu pečený vysoký roštěnec

> 120 min
4,4
Klasický rostbíf

> 120 min
4,6
Vídeňská roštěnka

> 60 min
3,8
Roštěnky Esterházyovy podle Sandtnerové

< 45 min
4,1
Steak s chřestem a holandskou omáčkou

< 90 min
3,5
Myslivecká pečeně

< 20 min
4,8
Steakový salát

< 60 min
4,0
Roštěnka se sázeným vejcem a hranolky

< 45 min
4,6
Hovězí & brokolice ve woku

< 60 min
3,4
Anglická hovězí pečeně čili roastbeef

< 30 min
4,3
Argentinský steak s omáčkou chimichurri

< 30 min
4,4
Hovězí nudličky po čínsku

< 60 min
4,0
Thajská hovězí polévka s kokosovým mlékem

< 20 min
4,7
Steak s omáčkou z červeného vína

< 30 min
4,8
Tagliata s olivovou salsou

< 60 min
0,0
Rib-eye steak s bylinkovým máslem

> 120 min
4,4
Španělský ptáček s rýží podle Honzy Punčocháře

> 60 min
3,7
Bleskový houbový guláš

< 60 min
4,4
Hovězí Stroganov (moderní pohled)
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze