> 120 min
4,3
Dušená roštěná
< 60 min
4,4
Španělský ptáček podle Marka Všetečky
< 20 min
4,3
Steak z vysokého roštěnce
< 30 min
4,6
Steak z roštěnky a lišková omáčka
< 60 min
4,4
Hovězí nudličky v pikantní horčičné marinádě
> 120 min
4,3
Pomalu pečený vysoký roštěnec
> 120 min
4,4
Klasický rostbíf
> 120 min
4,6
Vídeňská roštěnka
> 60 min
3,8
Roštěnky Esterházyovy podle Sandtnerové
< 45 min
4,1
Steak s chřestem a holandskou omáčkou
< 60 min
4,0
Roštěnka se sázeným vejcem a hranolky
< 90 min
3,4
Myslivecká pečeně
< 20 min
4,8
Steakový salát
< 45 min
4,7
Hovězí & brokolice ve woku
< 60 min
3,4
Anglická hovězí pečeně čili roastbeef
< 30 min
4,3
Argentinský steak s omáčkou chimichurri
> 120 min
4,4
Španělský ptáček s rýží podle Honzy Punčocháře
< 30 min
4,4
Hovězí nudličky po čínsku
< 60 min
4,0
Thajská hovězí polévka s kokosovým mlékem
< 60 min
4,4
Hovězí Stroganov (moderní pohled)
< 30 min
4,7
Steak s omáčkou z červeného vína
< 30 min
4,8
Tagliata s olivovou salsou
< 60 min
0,0
Rib-eye steak s bylinkovým máslem
> 60 min
3,7
Bleskový houbový guláš
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví