U nás si popularitu získává jen pozvolna, ale v Anglii a Austrálii je jednou z nejoblíbenějších víkendových pečení. Ochutnejte ji, a pochopíte proč.
4-6
Suroviny
4-6
Na omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2406.5 kcal
- Bílkoviny 223.5 g
- Sacharidy 127 g
- Tuky 100.5 g
Postup přípravy
Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2012/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/9
To nej pro dětiPečení pro radostHity babího létaDomácí kvásek