Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (66x)
1. 9. 2016
Pečená jehněčí kýta s bramborami


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (66x)

U nás si popularitu získává jen pozvolna, ale v Anglii a Austrálii je jednou z nejoblíbenějších víkendových pečení. Ochutnejte ji, a pochopíte proč.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2406.5 kcal
  • Bílkoviny 223.5 g
  • Sacharidy 127 g
  • Tuky 100.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2012/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(66 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/9

To nej pro dětiPečení pro radostHity babího létaDomácí kvásek