Slavnostní pečená jehněčí kýta se špenátem a nádivkou je ideální na velikonoční stůl. Charakteristickou chuť mladého masa podtrhne tymián a česnek, jarní atmosféru umocní zelený špenát a tradiční nádivka. Luxusní velikonoční recept na jehněčí kýtu pro celou rodinu.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na nádivku
Na špenát
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5208 kcal
- Bílkoviny 324 g
- Sacharidy 258 g
- Tuky 307 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/4
Duben 2009