Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (17x)
2. 11. 2022
Pečená husa se zelím, bramborovými knedlíky a jablečnými škvarečky
Apetit
Pečená husa se zelím, bramborovými knedlíky a jablečnými škvarečky
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (17x)

Sůl, kmín a čas. To je celé tajemství dobře upečené svatomartinské husy. Nesmí být ani příliš tučná, ani vysušená. Bramborový knedlík a dušené zelí pochopitelně nemohou chybět. Kompletní recept na svatomartinskou husu se zelím a knedlíky, sepsaný krok za krokem jistě zvládnou i ti méně zkušení.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Na husu

Na knedlíky

Na zelí

Na jablečné škvarky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1195 kcal
  • Bílkoviny 32.75 g
  • Sacharidy 129 g
  • Tuky 57.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/11

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? Čekají vás poctivé husí hody, voňavá jídla z trouby i z pomalého hrnce, která vás doslova pohladí. Nechybí ani nové dýňové recepty, které budete vařit zas a znova (přísaháme!). Společně se zahřejeme čerstvým zázvorem a život si osladíme vaflemi. Jana Florentýna Zatloukalová vás nechá nahlédnout do své nové kuchařky Merendy v zástěře a šéfcukrář Café Imperial Daniele Combi vás krok za krokem provede přípravou dechberoucího dezertu Caramelia. A kam se vydáme na toulky? Tentokrát do překrásného Švýcarska. Už se těšíte?  Apetit, napsáno s chutí. Listopadové číslo Apetitu je v prodeji od 14. 10.