Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,3 (125x)
15. 1. 2019
Pečená martinská husa
Apetit
Pečená martinská husa
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,3 (125x)

Pečená husa zahajuje procesí zimních lahůdek, které prověřila tradice. Aby chutnala opravdu pohádkově, připravte ji podle osvědčeného postupu. Pečená martinská husa, zelí a knedlíky k posvícenským oslavám jednoznačně patří.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 150.75 kcal
  • Bílkoviny 6.5 g
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 4.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(125 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
03.09.2007 18:04
Recept se nachází v č.11/05, str.61
  profile image
Tom
20.09.2006 13:05
Ahoj, tento recept jsme zkusil a musim vsem neduverivym sdelit, ze doba navrzena k priprave je presna. A husa podle receptu naprosto skvela. T

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/11

Listopad 2005

Související články