< 60 min
5,0
Opékané škubánky naslano s kysaným zelím
< 75 min
5,0
Demikát a stískance
> 60 min
4,2
Pečená husa se zelím, bramborovými knedlíky a jablečnými škvarečky
> 60 min
4,7
Horácká drštička se salátem z kysaného zelí a červené řepy
> 60 min
4,8
Šumajstr
> 60 min
4,0
Škvarková megaplacka s javorovým dipem
< 60 min
3,1
Zelné pirožky
< 60 min
3,5
Pečené knedlíky s houbovou omáčkou
< 60 min
4,7
Zapečené škvarkové brambory
< 60 min
3,1
Zelňáky se škvarky
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví