Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
4,3 (21x)
9. 1. 2017
Obrácený jablečný koláč
Apetit
Obrácený jablečný koláč
Apetit


Snadné
< 20 min
4,3 (21x)

Tenhle koláč se v originále jmenuje Apple pepper pot cake – jablečnou klasiku totiž Jamie Oliver doladil kořením půjčeným z receptu na masové ragú s paprikami. Karamelovou omáčku můžete podávat nejen k jablečnému koláči...


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na karamelovou omáčku

Na těsto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 768.63 kcal
  • Bílkoviny 8.5 g
  • Sacharidy 89.75 g
  • Tuky 39 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/1

Pohoštění na silvestraTataráky & carpacciaBrusinky jsou jako lék!Zasněžené dezerty

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.