Nová registrace Zapomenuté heslo

Karamel

Karamel je sladká a lahodná pochoutka, která vzniká z cukru zahřátého na vysokou teplotu, což mu dodává charakteristickou zlatavou barvu a jemně hořkosladkou chuť. Používá se v široké škále dezertů a sladkostí, od krémů, bonbónů až po polevy na dorty a zmrzliny. Karamel může být také součástí slaných pokrmů, kde dodává kontrastní chuť. V posledních letech získal na popularitě v různých variantách, například slaný karamel, který je oblíbený v kombinaci s čokoládovými dezerty nebo kávou.

Vánoční croquembouche
‚Dort‘ z karamelových větrníků
Profiterolky
Kakaové ořechy
15receptů
Trénujte teď, sklízejte o Vánocích! 6 dovedností, které vám usnadní adventní pečení: Karamel, temperovaná čokoláda a dokonalý sníh
Karamelový chai latte
< 15 min
5,0

Karamelový chai latte

Banánový nákyp se smetanou a karamelem
< 120 min
5,0

Banánový nákyp se smetanou a karamelem

Ledová káva s karamelem
< 10 min
5,0

Ledová káva s karamelem

Karamelové košíčky
Banánovo-karamelový dort
Karamelový cheesecake s banány
Karamelová jablka
30receptů
30 nejlepších receptů na dezerty s karamelem: Oslaďte si Den karamelu a užijte si dokonalou pohodu
Kachní prsa na pomerančích
< 60 min
5,0

Kachní prsa na pomerančích

Milionářské řezy
< 75 min
4,1

Milionářské řezy

Kukuřičná zmrzlina s karamelovým popcornem
< 45 min
5,0

Kukuřičná zmrzlina s karamelovým popcornem

Obrácený banánový koláč z pánve
< 45 min
4,0

Obrácený banánový koláč z pánve

Banoffee čokoládové košíčky
< 45 min
5,0

Banoffee čokoládové košíčky

Všechny kategorie článků