Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (16x)
27. 2. 2017
Čokoládový koláč s malinovou omáčkou


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (16x)

Koláč vašich čokoládových snů!


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 864.25 kcal
  • Bílkoviny 12.13 g
  • Sacharidy 113.63 g
  • Tuky 36.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
klaris1
08.11.2009 13:34
Musím přiznat, že z tohoto koláče jsem nebyla dvakrát nadšená. Po upečení byl koláč vevnitř syrový a po celém jeho povrchu byla něco jako karamelová vrstva (asi 2 cm silná), úplně tvrdá. Když jsme ho no konečně nakrájeli a ochutnali, byl nechutně sladký a velmi hutný. Myslím že malinová omáčka by s tím nic moc nenadělala. musím souhlasit s dalším příspěvkem a podotknout že na čokoládové dorty a koláče existuje spousta daleko lepších receptů
  profile image
MissAP
10.07.2008 23:56
Tento recept jsem nedávno zkoušela a přišlo mi, že těsto bylo až příliš hutné, po uplynutí 1 a 3/4 byl vnitřek nedopečený. Navíc velmi sladký koláč....
  profile image
Alena
30.08.2007 19:39
Recept se nachází v č.10/04, str.31
  profile image
Doudy
04.07.2007 08:41
Já teda nevím, jak komu, ale nám to chutná šíleně. Kombinace silné chuti čokolády a malinové omáčky (ještě navíc flambované), je prostě úžasná.
  profile image
Martina
09.05.2007 11:33
Ahoj všem kuchařkám a kuchařům, tento recept jsme dělaly se sestrou přesně podle návodu, ale nepovedl se ani napodruhé. Nevím, jak je to možné, ale v receptu musí být chyba. Po upečení vznikla na povrchu tvrdá, uvnitř nedopečená placka!
  profile image
Pavla
16.05.2006 22:29
Tak jsem tam dala hrnek kafe o obsahu 250ml a pekla jsem to 1 h 10 min. a bylo to ažaž, hodina by stačila. Koláč nebyl špatný, ale upřímně řečeno, mám ve svém archivu lepší recepty, třeba jeden starý z Marianne na čokoládový dort je o hodně lepší.
  profile image
Pavla
16.05.2006 09:47
Jo, taky ho chci péct, ale v receptu není množství vody /nebo něčeho jiného?/ v hrnku, takový recept je na ...
  profile image
Karolína
05.05.2006 13:37
Tak jsem koláč včera pekla...no...ubrala jsem půl cukru, protoze mi příjde, že většina receptů v apetitu obsahuje neuveritelne mnozstvi cukru, za druhe jsem instantni kavu pridala do smesy s čokoládou, nikoliv rozpustěnou kávu ve vode, nechtela jsem aby byl koláč tvrdy-díky vode můte být, ale nedošlo mi že tu tekutinu musím nekde dohnat, tak jsem tam dala dalsí půlku másla a trochu kefíru, rozředila jsem to na lite těsto...no po upečení cca 1 hodina jsem ho vyklopila, dort bohužel puknul a rozpadl se...a po rozříznutí jsem zjistila ze je vnitřek syrový, tak jsem vydlabala a dopekla:o)) dnes na nej dam krem z arašídového másla, ozdobím marcipánem...a napíšu jak chutnal...
  profile image
Terka
23.02.2006 21:36
Ahoj Kato, myslim, ze slo o dobu peceni... nekdo si stezoval, ze se kolac nepovedl, a tak redakce upozornovala na moznou kratsi/delsi dobu peceni... ale vic si nepamatuju;o)
  profile image
katka
20.02.2006 10:44
ahoj, mám pocit, že zrovna u tohoto koláče byla nějaká změna v receptu, nevíte náhodou někdo jaká?
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/10

2004/10