Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,4 (23x)
12. 7. 2017
Višňová marmeláda
Apetit
Višňová marmeláda
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,4 (23x)

Višně jsme osladili novinkou letošního léta, agávovým sirupem, a o správnou konzistenci se postaral agar. Dokonalé!


Nezhasínat obrazovku
2 skleničky
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 skleničky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 391 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 79.5 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/8

Srpen 2007

Související články

džem

Otázka & odpověď: marmeláda vs. džem

Jaký je rozdíl mezi džemem a marmeládou? Od roku 2004 byl Evropskou unií změněn význam slova marmeláda. Od té doby se jím označuje jen marmeláda z citrusů, zbytek produktů, které jsme byli zvyklí pod tímto názvem kupovat, nese název ‚ovocná směs, ovocné želé, ovocný rosol, ovocná pomazánka‘ apod.