Na rozdíl od maďarského guláše je česká verze hustší a neobsahuje brambory. Přiznáváme, že recept na hovězí guláš vyžaduje více času a péče, avšak odměnou je výrazná chuť a křehké maso, na které se vyplatí počkat. Naložení není zcela tradiční, výsledek ale zlepší.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 508.75 kcal
- Bílkoviny 53.25 g
- Sacharidy 21 g
- Tuky 20.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2007/10
Říjen 2007
Komentáře
Worcester do tradičního českého guláše? A co třeba wasabi, Nebo ústřicová omáčka ?
Dobrý den,
nejsem si úplně jistá, proč byl recept v roce 2007 nazván tradičním, to vždy byl a taky bude dost trochu odvážný krok, ale to už se asi nedozvíme. Máte rozhodně pravdu, worcester není úplně obvyklý, v receptu je však pouze na dochucení, takže ho lze snadno vynechat. Klasice se asi daleko více blíží recept Václava Friče: http://www.apetitonline.cz/recepty/8335-vaskuv-gulas-z-trouby.html
Me se teda maso za hodinku nerozpada. Je známo, ze guláše se dělají i celou noc.
Dobrý den, děkujeme za připomínku. Pokud se vám maso nerozpadá, zkuste jej v troubě nechat hodinu a půl, nebo dvě, případně déle. Hezký den přeje redakce Apetitu.