Na rozdíl od maďarského guláše je česká verze hustší a neobsahuje brambory. Přiznáváme, že recept na hovězí guláš vyžaduje více času a péče, avšak odměnou je výrazná chuť a křehké maso, na které se vyplatí počkat. Naložení není zcela tradiční, výsledek ale zlepší.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 508.75 kcal
- Bílkoviny 53.25 g
- Sacharidy 21 g
- Tuky 20.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/10
Říjen 2007