Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (31x)
18. 7. 2014
Jehněčí plec na víně
Apetit
Jehněčí plec na víně
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (31x)

Jehněčí maso si dopřejte ke slavnostním příležitostem – jeho příprava si totiž zaslouží váš čas.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1346.75 kcal
  • Bílkoviny 86.25 g
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 74 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/9

Muffiny – 1 těsto, 10 variantVtipné a chutné svačiny do školyTažený štrúdl od mistraSezona: jehněčí, květák, fíky

Související články

hrozny

Pálavské vinobraní: Tradiční oslavy vína v Mikulově

Pálavské vinobraní se koná od 7. do 9. září 2012 v Mikulově, kde se slaví již celá dvě století. Na milovníky dobrého vína čeká neopakovatelný kulturní a degustační zážitek se zajímavým programem, který vyvrcholí historickým a krojovým průvodem v centru města. Pro návštěvníky budou otevřena místní vinařství s prohlídkami a ochutnávkou nejlepších vín a burčáků s gastronomickými specialitami. Ke slavnostem neodmyslitelně patří vystoupení cimbálových muzik a dechovek, ale i známých kapel. O kulturní zážitek se postará také nespočet kejklířů, šermířů a zbrojnošů. Informace o celém programu najdete na www.palavske-vinobrani.cz.

Tip redakce:

Dorazte do Mikulova v předstihu už ve čtvrtek a nenechte si ujít tradiční zpívání u vína a burčáku společně s mužským pěveckým sborem z Pohořelic.

Připravila Irena Vaňková