Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (2x)
17. 10. 2025
Podzimní bruschetta s houbami
Image Professionals
Podzimní bruschetta s houbami
Image Professionals


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (2x)

Podzimní bruschetta s houbami je dokonalým spojením křupavého pečiva, voňavých hub a čerstvých bylinek. Jednoduché, ale naprosto neodolatelné jídlo, které vynikne jako lehká večeře, předkrm nebo pohoštění pro přátele. Každé sousto voní lesem a podzimní pohodou.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/10

Říjnové číslo Apetitu, které vychází už 14. 9. 2023, zaručí, že si i nadcházející chladnější podzimní dny užijete na maximum. Se spokojeným žaludkem se totiž každá plískanice snáší líp. Hlavní linkou je jako každý rok česká kuchyně a lokální a sezonní suroviny, letos jsme se ovšem podívali ještě hlouběji do historie a oprášili i poklady té rakousko-uherské. O tradicích si popovídáme s Petrou Burianovou. Přidáme i tipy, jak uvařit oblíbené české speciality bez lepku. Těšit se můžete i na houbové recepty a hned tři různé (a naprosto božské) zelňačky. Vypravili jsme se za vyhlášenými cukráři a vyprosili od nich osvědčené recepty na milované zákusky – větrník, indiánky, laskonky, punčák a dort Maršál. Helena Fléglová vás navíc krok za krokem naučí odpalované těsto. S naší Pohlednicí zavítáme na Slovensko a rovnou vyzpovídáme tamní slavné šéfkuchaře, cukráře a blogery. S radostí vám také představíme novou Línou kuchařku, plnou skvělých receptů a praktických tipů, jak si v kuchyni co nejvíc zjednodušit práci a přitom neobětovat kvalitu a chuť pokrmů. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Bylinný likér

Kvíz: Od Becherovky po Jägermeistera. Vyznáte se v bylinných likérech?

Když se řekne „podzim ve skleničce“, co jsou vaše první asociace? Horký čaj, svařené víno a ... Co sklenička hořského a voňavého bylinného likéru, který zahřeje i uklidní? Po rozdováděném létě, kdy vám ve skleničce bublalo šampaňské nebo limonády, je to to pravé k období, které vybízí ke klidu, rituálům a návratu k sobě samým.