Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,4 (12x)
18. 7. 2014
Houbové carpaccio
Apetit
Houbové carpaccio
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,4 (12x)

Na přípravu téhle lahůdky se hodí mladé pevné křupavé houby s bílým masem. Ideální jsou malé a střední hříbky nebo žampiony; v Itálii, odkud recept pochází, se používají mladé plodnice muchomůrky císařské.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 169.75 kcal
  • Bílkoviny 4.75 g
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 10.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/1

Pohoštění na silvestraTataráky & carpacciaBrusinky jsou jako lék!Zasněžené dezerty