< 25 min
4,1
Celerová polévka s cizrnou
< 30 min
3,3
Bramborové kari
> 60 min
5,0
Veganský wellington
< 20 min
5,0
Studené sezamové nudle
> 60 min
4,3
Hrstková polévka
< 30 min
4,7
Salát s hráškem, chřestem a špenátem
< 60 min
0,0
Tabouleh s quinoou a pečeným fenyklem
< 30 min
5,0
Salát z opečených brambor
< 30 min
4,7
Bramborový salát s kysaným zelím
< 60 min
4,5
Špagetová dýně zapečená se sýrem
< 60 min
4,3
Plněné papriky s kuskusem, fetou a špenátem
< 30 min
4,8
Grilovaný květák se zeleným salátem a tahini zálivkou
< 30 min
5,0
Kapustičky s klikvou, ořechy a modrým sýrem
Související články
- Svatomartinská soutěž o předplatné a kuchařku: Podělte se o své martinské pečení a vaření
- Test_youtube_embed
- Proč dát sbohem teflonu: Jak vybrat zdravější pánev
- Vnitřní hodiny se zklidnily! Proč je normální cítit únavu: Vyměňte saláty za hřejivou polévku a naučte se poslouchat tělo
- Madrid: město, kde život chutná pomalu. Kam na drink v oblacích a kde ochutnáte vše na jednom místě?
- Objevte 5 nejunikátnějších evropských sýrů s příběhem! Máme na ně odvahu?