< 10 min
5,0
Hovězí carpaccio s nakládanými citrony a kapary
> 60 min
4,2
Carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha
< 20 min
4,4
Carpaccio & tartar z hovězího masa
< 60 min
5,0
Carpaccio z opečeného hovězího s křenovou smetanou
< 20 min
4,1
Hovězí carpaccio [karpačo]
< 60 min
5,0
Carpaccio z jesetera s citronovým dresinkem a kaviárem
< 30 min
5,0
Carpaccio z lososa a omáčka s misem
< 30 min
5,0
Tuňákové carpaccio se sezamem a terijaki
< 30 min
4,5
Houbové carpaccio
< 90 min
4,4
Carpaccio z červené řepy a kozího sýra
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví