Nebojte se neobvylých jídel. Udělejte si zdravou červenou řepu se zálivkou, rukolou a kozím sýrem. Carpaccio z červené řepy a kozího sýra je bezmasý předkrm, který je oproti tomu z pravé svíčkové za zlomek ceny a přitom výsledkem ohromíte. Recept na carpaccio není nijak složitý a nejdéle na tom trvá upéct řepu. Ale pokud si ji připravíte už den předem, na kompletaci celého jídla vám postačí nanejvýš deset minut.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 369 kcal
- Bílkoviny 27 g
- Sacharidy 23 g
- Tuky 19 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/4
Duben 2009