Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
0,0 (0x)
14. 3. 2018
Tuňákové carpaccio s janovským salátem a křepelčími vejci


Pro zkušené
> 60 min
0,0 (0x)

Šéfkuchař luxusní pražské restaurace CottoCrudo Leonardo di Clemente nezapře italské kořeny, profesní zkušenosti z Japonska a lásku k syrovým rybám. Jeho recepty se lze nejen kochat, ale taky inspirovat.


Nezhasínat obrazovku
Pro 10 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 10 osob

Tuňákové carpaccio

NA JANOVSKÝ SALÁT

NA ŠALOTKOVÝ DŽEM

NA OKURKOVÝ RELISH

NA KŘEPELČÍ VEJCE ONSEN

NA PETRŽELKOVÝ OLEJ

NA PETRŽELKOVOU MAJONÉZU

NA BAZALKOVÉ PESTO

NA ČESNEKOVÉ LUPÍNKY

K PODÁVÁNÍ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8716 kcal
  • Bílkoviny 491 g
  • Sacharidy 121 g
  • Tuky 719 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/3

Březnové číslo Apetitu je od první do poslední strany naplněné svěžími nápady, jak si užít dlouho očekávaný začátek jara! Protože letos je celý březen postní, máme pro vás celou řadu tipů, jak na jaře odlehčit a ozdravit jídelníček. Naučíme vás připravovat vyvážené, zdravé a syté snídaně, které vás nabijí energií na celé dopoledne, jíst více zeleniny a luštěnin a trochu méně masa (a přitom nestrádat) nebo zapojit do jídelníčku na první pohled nenápadné potraviny, které skrývají přímo zázračnou sílu a blahodárné účinky. Chybět nebude ani vtipný hospodský kvíz! Pozvěte přátele a překvapte je dobrotami podle našich receptů i pořádně záludnými otázkami. Věřte nám, bude to zábava! Apetit, napsáno s chutí.