Šéfkuchař luxusní pražské restaurace CottoCrudo Leonardo di Clemente nezapře italské kořeny, profesní zkušenosti z Japonska a lásku k syrovým rybám. Jeho recepty se lze nejen kochat, ale taky inspirovat.
Suroviny
Tuňákové carpaccio
NA JANOVSKÝ SALÁT
NA ŠALOTKOVÝ DŽEM
NA OKURKOVÝ RELISH
NA KŘEPELČÍ VEJCE ONSEN
NA PETRŽELKOVÝ OLEJ
NA PETRŽELKOVOU MAJONÉZU
NA BAZALKOVÉ PESTO
NA ČESNEKOVÉ LUPÍNKY
K PODÁVÁNÍ
Na recept
- Energie 8716 kcal
- Bílkoviny 491 g
- Sacharidy 121 g
- Tuky 719 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/3
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/3
Březnové číslo Apetitu je od první do poslední strany naplněné svěžími nápady, jak si užít dlouho očekávaný začátek jara! Protože letos je celý březen postní, máme pro vás celou řadu tipů, jak na jaře odlehčit a ozdravit jídelníček. Naučíme vás připravovat vyvážené, zdravé a syté snídaně, které vás nabijí energií na celé dopoledne, jíst více zeleniny a luštěnin a trochu méně masa (a přitom nestrádat) nebo zapojit do jídelníčku na první pohled nenápadné potraviny, které skrývají přímo zázračnou sílu a blahodárné účinky. Chybět nebude ani vtipný hospodský kvíz! Pozvěte přátele a překvapte je dobrotami podle našich receptů i pořádně záludnými otázkami. Věřte nám, bude to zábava! Apetit, napsáno s chutí.