Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Grilované lilky s jogurtem a mátou


Snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Vynikající jako předkrm, příloha ke grilovaným a pečeným masům i coby samostatné jídlo. Zkuste opečené baklažány s jogurtem navršit na krajíce obyčejného chleba nebo na ciabattu. Sklidíte úspěch!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 117.75 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 6.5 g
  • Tuky 8.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007

Související články

Řecký jogurt s medem

Co potřebuje jogurt k životu? Může být bílý jogurt šizený?

Za přeměnou mléka v jogurt stojí armáda mikroorganismů, pro které se vžilo označení jogurtové kultury. Jsou poměrně nenáročné a daří se jim v teple domova. Nebo jogurtovače. Domácí jogurt se hodí jako skvělá snídaně, zvlášť, když ho obohatíte o ořechy, ovesné vločky nebo sušené ovoce. Je také navíc cennou surovinou, kterou můžete použít například do těsta na bábovku, koláč, buchtu či bublaninu nebo z něj připravit dokonalý dip.