Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,0 (5x)
2. 1. 2019
Lilky s neapolskou omáčkou
Apetitonline.cz
Lilky s neapolskou omáčkou
Apetitonline.cz


Velmi snadné
< 30 min
3,0 (5x)

Letní dovolenou v Itálii si často s rodinou připomínáme různými středozemními recepty. I v chladnějších měsících v obchodech seženete dobrý lilek a italská rajčata – ta jsou vynikající třeba i z plechovky! A pro nápad na bleskovou večeři nemusíme chodit daleko... Stačí vytáhnout nádobí Tefal Ingenio Elegance a pustit se do kouzlení!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na těstíčko

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1069 kcal
  • Bílkoviny 40 g
  • Sacharidy 150 g
  • Tuky 19 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Komerční prezentace, z vydání Apetit Lilky s neapolskou omáčkou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,0/5

Hodnocení receptu

3,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.