Lehké gratinované brambory chutnají skvěle – nachystané v zapékací míse jsou hotové raz dva a ta chuť! Zapečené brambory jsou zkrátka jednička. Když chcete připravit jednoduchou a lahodou večeři pro své nejbližší. Hodí se také jako bramborová příloha k masu.
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 449 kcal
- Bílkoviny 13.17 g
- Sacharidy 79.83 g
- Tuky 6.83 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2012/1
Pohoštění na silvestraTataráky & carpacciaBrusinky jsou jako lék!Zasněžené dezerty