Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,4 (37x)
18. 7. 2014
Gnocchi s modrým sýrem
pexels.com
Gnocchi s modrým sýrem
pexels.com


Velmi snadné
< 30 min
4,4 (37x)

Rozhodně se vám vyplatí, když si hotové gnocchi s modrým sýrem natrvalo ubytujete v mrazáku. Ideálně totiž zafungují jako rychlá večeře i jako pohoštění pro nečekanou návštěvu. Gnocchi s nivou a špenátem připravíte jedna dvě a příště si recept můžete libovolně upravit podle své chuti. Třeba vyměnit nivu za kozí sýr či přidat slaninu.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 408.5 kcal
  • Bílkoviny 17.75 g
  • Sacharidy 47.25 g
  • Tuky 15 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Tereza Kolářová profile image
Tereza Kolářová
20.12.2008 17:05
Vše se povedlo, vyměnila jsem špenát za osmaženou slaninu:-) a moc nám chutnalo. Jako sýr jsem použila nivu a s ní už rozhodně nepřisolujte. Rychlý a moc dobrý recept.
  profile image
21.10.2008 19:28
fakt supr!jako všechny recepty tady!! 10*
  profile image
Alena
03.09.2007 14:35
Recept se nachází v č.9/05, str.12
  profile image
hap
27.03.2007 14:37
tohle bylo první jídlo, které jsem podle Vašeho časopisu uvařila, a pd té doby je to naše nejoblíbenější - manžela i syna (3,5) a ten vždy poznamená, že to je mňamka
  profile image
hap
27.03.2007 14:36
tohle bylo první jídlo, které jsem podle Vašeho časopisu uvařila, a pd té doby je to naše nejoblíbenější - manžela i syna (3,5) a ten vždy poznamená, že to je mňamka
  profile image
Jannusa
28.05.2006 12:52
Teda ja nevim jak Vam ale ta zakysana smetana mi v tom nechutnala. Bylo to nakysle.....brrr

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005

Související články