Rozhodně se vám vyplatí, když si hotové gnocchi s modrým sýrem natrvalo ubytujete v mrazáku. Ideálně totiž zafungují jako rychlá večeře i jako pohoštění pro nečekanou návštěvu. Gnocchi s nivou a špenátem připravíte jedna dvě a příště si recept můžete libovolně upravit podle své chuti. Třeba vyměnit nivu za kozí sýr či přidat slaninu.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 408.5 kcal
- Bílkoviny 17.75 g
- Sacharidy 47.25 g
- Tuky 15 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/9
Září 2005