Díky předpečení získají těstoviny báječnou chuť. Opečené a vychladlé je můžete skladovat ve šroubovací sklenici.
4
Suroviny
4
Na gerštle/dropki
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 326.25 kcal
- Bílkoviny 36.25 g
- Sacharidy 9.25 g
- Tuky 15.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/2
Kouřem vonící uzenéJako křenJezte, pěstujte, klíčkujte!Silný vývar z trouby podle šéfkuchařeSrdcová záležitost