Tahle hustá zeleninová polévka s červenou čočkou přijde k chuti jak k obědu, tak k večeři. Dejte si ji s tmavým chlebem.
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 359.75 kcal
- Bílkoviny 19.75 g
- Sacharidy 51.75 g
- Tuky 3.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2010/9
Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště
Komentáře
Moc dobrá polévka. Na recept mě upozornila dcera a musela jsem jí dát za pravdu, že je chutná. Zařadila jsem ji mezi oblíbené a vařím pravidelně.
Uvařil jsem s malou úpravou receptu - bez červené čočky a místo hladko-listé petržele použil libeček, a také přidal trochu drceného kmínu. Velmi dobré.