Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Ditiny opilé řízky


Snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Křehký a pikantní řízek je nejlepší s omáčkou ze žampionů, tymiánu a vína se šťouchanými bramborami.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1787.5 kcal
  • Bílkoviny 108.5 g
  • Sacharidy 129.5 g
  • Tuky 84.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008