Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,9 (15x)
14. 1. 2019
Nadýchané řízky


Snadné
< 60 min
3,9 (15x)

Jak na to, aby křehký, křupavý a zlatý obal skrýval i vláčné a šťavnaté maso? My vám to tajemství odhalíme!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 511.75 kcal
  • Bílkoviny 44.5 g
  • Sacharidy 52.5 g
  • Tuky 13.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Vítězslav Čacký profile image
Vítězslav Čacký
12.11.2016 08:19

Co je na tom řízku za kuchařské umění?

  profile image
Janička
04.03.2008 09:26
Moc dobrá obměna je, když řízky obalíte místo ve strouhance v rozmašírovaných obyčejných kukuřičných cornflakesech. Takto upravuji kuřecí řízky- úplně obyčejné v trojobalu-jen jak už jsem řekla místo strouhanky použijte lehce rozdrcené lupínky. Smažte na olivovém oleji a jako přílohu dělám bramborovou kaši- uvařené brmbory, mléko, máslo a nastrouhaný sýr-eidam. Brambory rozmačkám, přidám mléko, máslo, sůl. Mixerem mírně mixuji a přidám strouhaný sýr podle chuti, kaše je pak jemnější a příjemně táhlá, v horké kaši se totiž sýr rozpustí. Dobrou chuť!
Petra H. profile image
Petra H.
17.07.2016 00:47

Neumím si představit kaši, která se mixuje. Kaše se šlehá. A smažit na olivovém oleji... néé...

  profile image
Alena
03.09.2007 17:06
Recept se nachází v č.10/05, str.59
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/10

Říjen 2005