Pórek a sýr s modrou plísní se k sobě dokonale hodí. V redakci se po závinu jen zaprášilo! Mleté hovězí maso zapečené v těstě je jakási slavnostnější sekaná, kterou si ovšem můžete nakrájet s sebou na piknik nebo druhý den do práce. Masový závin výborně totiž chutná i studený.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 894.25 kcal
- Bílkoviny 43.25 g
- Sacharidy 42.75 g
- Tuky 61.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/4
Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez