Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,1 (40x)
18. 7. 2014
Mleté hovězí maso zapečené v těstě
Apetit
Mleté hovězí maso zapečené v těstě
Apetit


Snadné
< 90 min
4,1 (40x)

Pórek a sýr s modrou plísní se k sobě dokonale hodí. V redakci se po závinu jen zaprášilo! Mleté hovězí maso zapečené v těstě je jakási slavnostnější sekaná, kterou si ovšem můžete nakrájet s sebou na piknik nebo druhý den do práce. Masový závin výborně totiž chutná i studený.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 894.25 kcal
  • Bílkoviny 43.25 g
  • Sacharidy 42.75 g
  • Tuky 61.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(40 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/4

Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez