Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,4 (31x)
2. 12. 2016
Quiche s kuřetem, pórkem a sýrem gruyère
Apetit
Quiche s kuřetem, pórkem a sýrem gruyère
Apetit


Snadné
< 60 min
4,4 (31x)

Slaný koláč z křehkého těsta s dokonale vyladěnou náplní zafunguje skvěle jako party pohoštění. Servírovat se dá totiž teplý i studený, se salátkem i k vínu. Ať už se chystáte na večírek nebo se vám uprostřed vánočního pečení ohlásí nečekaná návštěva, strčte do trouby po posledním plechu cukroví tenhle quiche s kuřetem, pórkem a sýrem gruyère. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 430 kcal
  • Bílkoviny 16.13 g
  • Sacharidy 16.63 g
  • Tuky 32.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/12

Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky.  Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.