„Recept na tuhle polévku jsem se naučila v Itálii. Pórková polévka s parmazánem chutná celé naší rodině, a tak ji vaříme velmi často,“ napsala nám čtenářka Pavla Kolková z Ostravy-Zábřehu.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 199.75 kcal
- Bílkoviny 12.25 g
- Sacharidy 16.25 g
- Tuky 8.25 g
Postup přípravy
Autor: Pavla Kolková, z vydání Apetit 2012/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/4
Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez