Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,0 (83x)
25. 5. 2016
Pórková pomazánka
Apetit
Pórková pomazánka
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,0 (83x)

Základ z jemného tvarohu či krémového sýra je v podstatě univerzální: můžete jej rozšiřovat o různé druhy sýrů a kombinovat s rozličnou zeleninou. Nicméně jogurt coby zvláčňující prvek zachovejte – má nejlepší chuť i konzistenci! A právě pórková pomazánka je jednou z variant, jak tyto suroviny elegantně a chutně nakombinovat.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 193.75 kcal
  • Bílkoviny 8.5 g
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 8.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(83 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pomazánka z červené řepy

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/9

Září 2007

Související články

Chléb s pomazánkou

7 tipů na pomazánky, které připravíte za pár korun

Dokonalé pohoštění, skvělá studená večeře nebo lahodná snídaně. Pomazánky se těší oblibě u dětí i dospělých, proto bývají běžnou součástí jídelníčků. Když je navíc zvládnete připravit za pouhých pár korun, radost je dvojnásobná. Mrkněte na naše pomazánkové tipy, které nezatíží vaši peněženku a potěší vaše chuťové pohárky.