Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,5 (36x)
18. 7. 2014
Kuře na smetaně s pórkem
BBC Good Food
Kuře na smetaně s pórkem
BBC Good Food


Snadné
< 30 min
4,5 (36x)

Tak trochu jiné kuře na smetaně, tentokrát s pórkem. Pórek jídlu dodává zajímavou vůni, příchuť a svěžest. Ke smetanové omáčce se výborně hodí těstoviny, ale vyzkoušet můžete i tradiční kynutý knedlík, rýži nebo brambory. Jednoduše recept na ideální jídlo pro dva, hotové za pár minut.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1236 kcal
  • Bílkoviny 55 g
  • Sacharidy 21.5 g
  • Tuky 101 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Kuře na kari

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/1

Leden 2007

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.