Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,5 (37x)
18. 7. 2014
Kuře na smetaně s pórkem
BBC Good Food
Kuře na smetaně s pórkem
BBC Good Food


Snadné
< 30 min
4,5 (37x)

Tak trochu jiné kuře na smetaně, tentokrát s pórkem. Pórek jídlu dodává zajímavou vůni, příchuť a svěžest. Ke smetanové omáčce se výborně hodí těstoviny, ale vyzkoušet můžete i tradiční kynutý knedlík, rýži nebo brambory. Jednoduše recept na ideální jídlo pro dva, hotové za pár minut.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1236 kcal
  • Bílkoviny 55 g
  • Sacharidy 21.5 g
  • Tuky 101 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Kuře na kari

Komentáře

Vladislava Hořovská profile image
Vladislava Hořovská
30.01.2017 15:21

Výborné, jen kuře bych po opečení vyndala a přidala ho zpět až těsně před koncem, zbytečně se dusí a ztuhne.

  profile image
Tereza
21.04.2008 15:05
Recept je to naprosto úžasný a hlavně je super, že je opravdu za 10min hotový. Měli jsme ho již s pečenýma bramborama - super, těstovinama - super, jen s rýží to lehce pokulhává, ale také to není špatné
  profile image
Alena
13.09.2007 20:16
Recept se nachází v č.1/07, str.14
  profile image
Petra
11.09.2007 22:36
Nám s přítelem tento recept moc chutnal. Jako přílohu jsme měli těstoviny.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/1

Leden 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.