Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 15 min
4,6 (140x)
18. 7. 2014
Hráškový krém
Apetit
Hráškový krém
Apetit


Snadné
< 15 min
4,6 (140x)

Kvalitní vývar využijete na cokoli, třeba na tento výborný hráškový krém. Recept je skutečně velmi jednoduchý a na přípravu krémové hráškové polévky si klidně mohou troufnout i naprostí začátečníci. Při servírování ji můžete dozdobit jarními divokými bylinkami, jedlými květy nebo křupavými krutony.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 118 kcal
  • Bílkoviny 5.25 g
  • Sacharidy 14.75 g
  • Tuky 3 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Věra Strnadová, z vydání Apetit 2012/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(140 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/2

ČokoládaDomácí zabijačkaVepřový bůčekDokonalé palačinky