Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,8 (16x)
30. 11. 2016
Pastinákové pyré
Apetit
Pastinákové pyré
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
3,8 (16x)

Pečením zkaramelizují cukry v pastináku i v bramborách, a skvěle se tím zvýrazní chuť. Tohle není obyčejná příloha!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 485.25 kcal
  • Bílkoviny 3.75 g
  • Sacharidy 42.5 g
  • Tuky 31 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
mirka
17.10.2007 11:52
Ahojte, povie mi niekto, čo je to pastinák? Je to po slovesnky paštrnák - niečo ako petržlen? Ďkujem.
  profile image
Silis
17.10.2007 12:42
ano, je to jakoby velká petržel, takže asi ten paštrnák. Mimochodem, paštrnák i petržlen jsou krásná slova:)
  profile image
Alena
17.10.2007 09:35
Recept se nachází v č. 1/07, str.33
  profile image
Hana
14.10.2007 13:48
Jedla jsem v Anglii povařený pastinák marinovaný v medu a sypaný sezamem,pečený v troubě a byl úžasný,zkoušela jsem to v Čechách, ale nebylo to ono,tam ho prodávali jako hotovku,myslím,že tady je to nedoceněná zelenina

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/1

Leden 2007

Související články

Jak vařit na mateřské, aby miminku chutnalo

Ideální období, kdy začít s příkrmy, závisí na tom, zda je miminko kojeno, nebo krmeno umělými mléčnými formulemi. Obecně však platí, že kojené děti se začínají přikrmovat od ukončeného 6. měsíce a nekojené od 5. měsíce. Jak začít s příkrmy, které dětem nejvíce chutnají, a jak ušetřit čas s jejich přípravou?