Návod, jak připravit tuhle lahůdku, se skrýval v učebnici Nauka o vaření od Boženy Hoferové, kterou schválilo ministerstvo školství v roce 1929. My se k němu bez váhání připojujeme, jen přílohu jsme si zjednodušili – originál doporučuje salát, kompot a jemnou bramborovou kaši.
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Na karbanátky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2292 kcal
- Bílkoviny 148 g
- Sacharidy 97 g
- Tuky 134 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/10
Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů