Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,2 (87x)
29. 5. 2017
Králík na hořčici
Apetit
Králík na hořčici
Apetit


Snadné
< 75 min
4,2 (87x)

Geniálně jednoduchá úprava promění jemné králičí maso v opravdovou delikatesu. Králík na hořčici a snítkou tymiánu je ideální jako nedělní oběd a svou vůní dokáže nalákat strávníky ke stolu už během pečení. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a bez velkého úsilí připravíte lahodné mistrovské dílo pro celou rodinu. Pečený králík je klasika, která nezklame.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 636 kcal
  • Bílkoviny 27 g
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 54.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Dalibor Navrátil, z vydání Apetit 2012/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(87 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Králík na česneku

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/5

Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření