Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,3 (88x)
29. 5. 2017
Králík na hořčici
Apetit
Králík na hořčici
Apetit


Snadné
< 75 min
4,3 (88x)

Geniálně jednoduchá úprava promění jemné králičí maso v opravdovou delikatesu. Králík na hořčici a snítkou tymiánu je ideální jako nedělní oběd a svou vůní dokáže nalákat strávníky ke stolu už během pečení. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a bez velkého úsilí připravíte lahodné mistrovské dílo pro celou rodinu. Pečený králík je klasika, která nezklame.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 636 kcal
  • Bílkoviny 27 g
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 54.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Dalibor Navrátil, z vydání Apetit 2012/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(88 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Králík na česneku

Komentáře

  profile image
hana@krause.cz
15.05.2015 14:08

S vínem byla omáčka moc kyselá, doporučila bych jej rozhodně méně.

  profile image
danielakestlerova
28.07.2014 13:06

Perfektní. Moc jsme si doma pochutnali :)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/5

Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření

Související články