Pokud chcete mít lák hustší, přidejte do něj nakrájenou cibuli, pak je ovšem v pořádku, když je kalný.
na cca 6 ks 330ml sklenic
Suroviny
na cca 6 ks 330ml sklenic
Na nálev
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1671 kcal
- Bílkoviny 61 g
- Sacharidy 284 g
- Tuky 19 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2010/9
Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště
Komentáře
Můžu se prosím zeptat, zda je normální, že se nálev ve sklenicích zakalil?
Dobrý den,
paní Keprdová, jedná se o starší recept, takže se už bohužel nemůžeme zeptat autora, ale podle úvodního textu bychom to za normální nepovažovali a houby bychom asi raději nekonzumovali. U hub je koneckonců vždy lepší opatrnost.
Přejeme hezký den, redakce Apetitu
A jak se pak správně konzumují? Prosím o uvedení příkladů konzumace :-) Díky moc...
Milý Martine, houby nakyselo každý jí, tak jak je rád. :)