Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (58x)
1. 2. 2017
Houby s octem podle Viléma V.
Apetit
Houby s octem podle Viléma V.
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (58x)

Pokud chcete mít lák hustší, přidejte do něj nakrájenou cibuli, pak je ovšem v pořádku, když je kalný.


Nezhasínat obrazovku
na cca 6 ks 330ml sklenic
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na cca 6 ks 330ml sklenic

Na nálev

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1671 kcal
  • Bílkoviny 61 g
  • Sacharidy 284 g
  • Tuky 19 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(58 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Markéta Keprdová profile image
Markéta Keprdová
18.09.2019 10:47

Můžu se prosím zeptat, zda je normální, že se nálev ve sklenicích zakalil?

Martina Kojzarová
25.09.2019 13:40

Dobrý den,
paní Keprdová, jedná se o starší recept, takže se už bohužel nemůžeme zeptat autora, ale podle úvodního textu bychom to za normální nepovažovali a houby bychom asi raději nekonzumovali. U hub je koneckonců vždy lepší opatrnost.

Přejeme hezký den, redakce Apetitu

Martin Polki
28.08.2014 23:23

A jak se pak správně konzumují? Prosím o uvedení příkladů konzumace :-) Díky moc...

Jana Kopřivová
30.09.2015 14:51

Milý Martine, houby nakyselo každý jí, tak jak je rád. :)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/9

Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště

Související články