Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (59x)
18. 7. 2014
Čočková polévka
Apetit
Čočková polévka s rajčaty
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (59x)

Hřejivá zimní polévka z čočky podle novoroční pověry nosí peníze. Ale tato čočková polévka s rajčaty si rozhodně zaslouží vaši pozornost i kdykoliv jindy během roku. Je hustá, vydatná a pořádně zasytí. Nezapomeňte ji stejně jako my podávat s křupavými krutony z bílého pečivo. V tomto podání si čočkovku skutečně zamilujete.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1458 kcal
  • Bílkoviny 62 g
  • Sacharidy 246 g
  • Tuky 20 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(59 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Čočkový salát s červenou cibulí a balkánským sýrem

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/1

David Růža vás naučí sušiSilvestr podle redaktorek7 druhů cukroví bez trouby

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.