Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (11x)
3. 2. 2022
Lilky s vůní ryb
Olive Magazine/Immediate Media
Lilky s vůní ryb
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (11x)

Tenhle lilek je ,s vůní ryb‘ spřízněný jen názvem. A přišel k tomu tak, že takovéto ochucení – jemně vyvážená sladká, kyselá a kořeněná chuť – se v sečuánské kuchyni původně používalo na ryby. Postupně se ale rozšířilo na jiné pokrmy a suroviny. Tohle jídlo nejlépe chutná připravené předem a následně ohřáté, proto- že se časem chuti lépe prolnou.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 290 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 32.25 g
  • Tuky 15 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/2

Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí

Související články