Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)
3. 2. 2022
Okurky po sečuánsku
Olive Magazine/Immediate Media
Okurky po sečuánsku
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)

Jejich čínský název ,pai huang gua’, znamená zhruba ,rozplácnuté okurky‘, což plně vystihuje, jak se s nimi nakládá při přípravě. Díky této zdánlivé podivnosti se na nich vytvoří mnoho drobných plošek a lépe pak vstřebají výraznou marinádu.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 71.75 kcal
  • Bílkoviny 0.25 g
  • Sacharidy 8.5 g
  • Tuky 3.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/2

Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí