Dort s malinami a bezé není až tak složitý, jen časově náročný. Pokud ho tedy chcete připravit své lásce ke svátku svatého Valentýna, raději s časovým předstihem počítejte. Výrobu rozložte na dva dny: první den upečte křehké těsto a bezé. Druhý den připravte ovocnou vrstvu a krém a vše sestavte dohromady.
Porce
Suroviny
Porce
Na bezé
Na křehké těsto
Na ovocnou vrstvu
Na krém
Na 1 porci
- Energie 373.38 kcal
- Bílkoviny 44.04 g
- Sacharidy 23.31 g
- Tuky 10.85 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/2
Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí