Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,3 (8x)
31. 1. 2022
Vepřový řízek s kapary a šalvějovým máslem
Olive Magazine/Immediate Media
Vepřový řízek s kapary a šalvějovým máslem
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 30 min
4,3 (8x)

Co je lepší než šťavnatý, dozlatova osmažený vepřový řízek? Šťavnatý, dozlatova osmažený vepřový řízek přelitý šalvějovým máslem. Dokud jste nevyzkoušeli, neuvěříte, jaká lahůdka to je. Nebo možná uvěříte, a v tom případě už připisujete na nákupní seznam vepřovou panenku, čerstvou šalvěj a kapary...


Nezhasínat obrazovku

Porce

2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Na šalvějové máslo s kapary

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 796.5 kcal
  • Bílkoviny 52 g
  • Sacharidy 61 g
  • Tuky 40.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/2

Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí