Co je lepší než šťavnatý, dozlatova osmažený vepřový řízek? Šťavnatý, dozlatova osmažený vepřový řízek přelitý šalvějovým máslem. Dokud jste nevyzkoušeli, neuvěříte, jaká lahůdka to je. Nebo možná uvěříte, a v tom případě už připisujete na nákupní seznam vepřovou panenku, čerstvou šalvěj a kapary...
Porce
Suroviny
Porce
Na šalvějové máslo s kapary
Na 1 porci
- Energie 796.5 kcal
- Bílkoviny 52 g
- Sacharidy 61 g
- Tuky 40.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2

Recept je z vydání:
Apetit 2021/2
Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí