2020/4
16.03.2020

2020/4
16.03.2020
Obsah vydání
Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty.
Apetit, napsáno s chutí.

> 120 min
4,4
Gruzínské slané koláče – kubdari, lobiani, chačapuri

< 20 min
5,0
Žemlovka přes noc

> 60 min
3,6
Minimazanečky jako muffiny

< 60 min
3,5
Sušenkové řezy s velikonočními vajíčky

> 60 min
4,1
Velikonoční bábovka

> 60 min
4,6
Velikonoční sušenkový dort

< 50 min
4,0
Tvarohové šátečky

< 20 min
0,0
Vajíčkový salát s kuřetem

< 20 min
4,8
Vajíčkový salát s ředkvičkami

< 10 min
0,0
Chlebíčky s velikonoční hrudkou

< 50 min
4,0
Tvarohový beránek

< 30 min
4,9
Tvarohový krém

< 10 min
5,0
Ředkvičkový salát

< 60 min
5,0
Bylinkové brambory

> 60 min
5,0
Trojctihodná roláda

> 60 min
5,0
Pečený svítek s kerblíkem a zeleným chřestem

> 60 min
5,0
Kuřecí polévka s chřestem a svítkem

> 60 min
4,9
Velikonoční nádivka ve slaninovém kabátku

< 10 min
4,2
Kapr se šalvějovou omáčkou a citronovou čočkou

< 20 min
3,4
Zelené placičky z brokolice a hrášku s jednoduchým dipem

< 60 min
3,2
Sicilské sladké taštičky s cizrnou

> 60 min
4,8
Fazole po burgundsku

< 20 min
1,7
Arašídovo-vignová polévka

< 20 min
0,0
Zmrzlina à la mrkvový dort

< 60 min
4,2
Lepkavá BBQ křídla

< 60 min
3,9
Miska s uzeným lososem

< 60 min
4,4
Zapečené těstoviny s vepřovým masem a fenyklem

< 60 min
4,9
Houbový gyros

< 60 min
4,6
Jarní nudlová polévka

< 30 min
2,5
Pečená vepřová kýta s rýží s černými fazolemi

< 60 min
5,0
Pečené kuře s fenyklovo-rozmarýnovým máslem

< 30 min
5,0
Glazovaná jehněčí plec s česnekovými bramborami

< 20 min
0,0
Karamelovo-banánová buchta pro dospělé

< 30 min
0,0
Obalovaný pstruh se sauce vierge

< 30 min
3,7
Pošírovaná kuřecí prsa s cibulkovo-zázvorovým olejem

< 60 min
5,0
Jehněčí špízy s tzatziki a chlebovými plackami

< 10 min
0,0
Smažená rýže s uzenou rybou a thajskou omáčkou

< 30 min
0,0
Pečená jehněčí kýta s kaparovým máslem a mátovou omáčkou

< 10 min
4,9
Tuňáková pomazánka s kapary

< 10 min
4,0
Tex-mex vajíčková pomazánka

< 10 min
4,8
Řecká pomazánka

< 10 min
4,4