Tvarohový beránek právě díky tvarohu a oleji vydrží dlouho vláčný, tedy pokud ho dřív nesníte. A jestli skutečně jeho skvělé vůni a chuti odoláte, bude zcela jistě ozdobou vašeho velikonočního stolu. Recept na tvarohového beránka rozhodně doporučujeme, je snadný a navíc naprosto delikátní.
Suroviny
Na recept
- Energie 6596 kcal
- Bílkoviny 122 g
- Sacharidy 804 g
- Tuky 308 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/4
Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.