Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 50 min
4,0 (323x)
3. 3. 2021
Tvarohový beránek
Apetit
Tvarohový beránek
Apetit


Snadné
< 50 min
4,0 (323x)

Tvarohový beránek právě díky tvarohu a oleji vydrží dlouho vláčný, tedy pokud ho dřív nesníte. A jestli skutečně jeho skvělé vůni a chuti odoláte, bude zcela jistě ozdobou vašeho velikonočního stolu. Recept na tvarohového beránka rozhodně doporučujeme, je snadný a navíc naprosto delikátní.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 beránkovou formu
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 beránkovou formu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6596 kcal
  • Bílkoviny 122 g
  • Sacharidy 804 g
  • Tuky 308 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(323 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Velikonoční beránek

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/4

Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.