Kombinace vaječného likéru, máku a červeného rybízu je možná překvapivá, ale naprosto skvělá. V redakci se po půvabně vzorované velikonoční bábovce jenom zaprášilo! Takže pokud hledáte alternativu za tradičního beránka, tato luxusní bábovka ho směle zastoupí.
Suroviny
Na dokončení
Na recept
- Energie 6267 kcal
- Bílkoviny 116 g
- Sacharidy 602 g
- Tuky 342 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/4
Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.