Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,7 (6x)
23. 10. 2020
Pošírovaná kuřecí prsa s cibulkovo-zázvorovým olejem
Olive Magazine/Immediate Media
Pošírovaná kuřecí prsa s cibulkovo-zázvorovým olejem
Olive Magazine/Immediate Media


Snadné
< 30 min
3,7 (6x)

Snoubení jemného kuřecího masa s výrazným cibulkovo-zázvorovým olejem je stejným dílem neobvyklé a lahodné. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2879 kcal
  • Bílkoviny 138 g
  • Sacharidy 246 g
  • Tuky 141 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/4

Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.