Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
3,5 (31x)
3. 3. 2021
Zelené placičky z brokolice a hrášku
Apetit
Zelené placičky z brokolice a hrášku s jednoduchým dipem
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
3,5 (31x)

Zkuste letos na Zelený čtvrtek místo tradiční zelené polévky naservírovat tyto placičky z hrášku a brokolice. Uvidíte, že je s chutí snědí i ti největší odpůrci zeleniny. Podávejte je s jogurtovým dipem a bylinkami jako lehkou večeři, nebo je přikusujte k polévce.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Na dip

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 310 kcal
  • Bílkoviny 16.75 g
  • Sacharidy 16.25 g
  • Tuky 19 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/4

Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

žena v kuchyni

7 největších gastro trendů pro rok 2022: Co budete muset letos ochutnat?

Trendům se nelze vyhnout, jsou všude kolem nás. Dokonce i v gastronomii. To, co budete chtít letos minimálně ochutnat, určují světové kuchařské celebrity. Trendy jsou ale ovlivněné i takovými aspekty jako je kolaps a zdražení dodavatelského řetězce nebo zvyšující se zájem o potraviny, které jsou šetrné k naší planetě.