Na Zelený čtvrtek letos místo zelené polévky servírujte placičky. Ty ale můžete také přikusovat k polévce.
Suroviny
Na dip
Na recept
- Energie 1240 kcal
- Bílkoviny 67 g
- Sacharidy 65 g
- Tuky 76 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/4
Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.