Tvarohové šátečky jsou nenápadný skvost! Jsou rychlé, křehké a navíc bez kynutí. Rumové máslo je tajnou zbraní naší kolegyně Martiny, která jím potírá všechno – od svatebních koláčků, přes kynuté koláče až po skořicové šneky. I ten nejjednodušší moučník, jako jsou právě tvarohové šátečky z listového těsta promění v návykovou záležitost.
Suroviny
Na dokončení
Na recept
- Energie 2058 kcal
- Bílkoviny 67 g
- Sacharidy 93 g
- Tuky 143 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/4
Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.