Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (6x)
3. 3. 2021
Trojctihodná roláda s bylinkovými brambory
Apetit
Ředkvičkový salát
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (6x)

Masová roláda je jedním slovem vydatná, a proto si zaslouží svěží doprovod, který ji nejen podtrhne, ale také trochu odlehčí. Salátek z ředkviček a hráškových výhonků je přesně to pravé!


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 941 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/4

Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

20250821_HK_Jak_připravit_drobenku_foto-2.webp

Drobenka promění i obyčejný koláč v mistrovské dílo! Stačí tři suroviny a pár triků nejen pro začátečníky

Zlatavá, křupavá a voňavá – drobenka patří k nejjednodušším, ale zároveň nejvděčnějším prvkům českého pečení. Stačí tři suroviny a vznikne směs, která promění obyčejný koláč v lahodný dezert s kontrastem chutí i textur. Správně připravená drobenka se nerozteče, ale vytvoří jemnou, sypkou korunku, díky níž každý kousek koláče získá dokonalé zakončení.