V našem vajíčkovém salátu najdou uplatnění nejen vykoledovaná vejce ale i pečené či grilované kuřecí maso, které zbylo z velikonočního oběda. Vajíčkový salát s kuřetem je sytý a lahodný způsob, jak spotřebovat vařená vajíčka z velikonoční nadílky i zbytky pečeného kuřete.
Videorecept
Suroviny
Na recept
- Energie 1949 kcal
- Bílkoviny 64 g
- Sacharidy 49 g
- Tuky 165 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/4
Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.